SERVICES

Släpp loss potentialen i din IT-miljö!

Jesper Gummeson

Services Manager

+46 70 873 60 08


Jesper, Services Manager:

Med erfarenhet ifrån komplexa projekt inom serverplattformar, lagring, backup & restore, virtualisering samt kapacitet att även ansvara för operationella miljöer, har vi goda förutsättningar att axla en nyckelroll.

För installation och teknisk projektledning har vi samlat medarbetare med lång erfarenhet, djup kompetens och hög certifieringsnivå på de olika prioriterade tekniktillverkare som vi bygger våra lösningar på.

Teknikkonsulterna genomför installationsprojekt samt är resurser för att stötta er som kunder i teknikomställningsprojekt

Det här är Shibuya Services

Vi vill göra det lätt för dig som kund att kunna nyttja Shibuyas kompetens och erfarenhet. Vi ser till att du får den stöttning och kunnande som krävs för att få hela eller delar av din IT-miljö att samspela perfekt.

Du köper bara det du har behov av, oavsett om det är serverkapacitet, extern arkivering, resursförstärkning eller projektledning. Du väljer - vi levererar

Fördelar med Shibuyas tjänster:

Flexibla avtal som passar just er verksamhet
    - Flexibla avtal som passar just er verksamhet

    - Kompetensresurser som kan engageras på timbasis, timbanksavtal eller fasta avtal.

    - Drift- och supportavtal på alla generationer utrustning - samla allt i ett avtal och spara pengar.


Shibuya har lång erfarenhet av att leverera IT som tjänster där kraven är som allra högst. Flera av våra uppdragsgivare finns till inom bank-, industri-, handel- och offentlig sektor.

I samarbetet med våra kunder fokuserar vi på att säkerställa tillgänglighet, datakraft och lagring och tar fram specifika lösningar som följer affärsverksamheten både i upp- och nedgångar.Fyll i formuläret nedan så skickar vi produktblad på respektive tjänst du önskar veta mer om!

Nedan kan du markera de produktblad du önskar få som pdf.