Services

Vi hjälper till att släppa loss potentialen i er IT-miljö

Det här är
Shibuya Services

Vi vill göra det lätt för dig som kund att kunna nyttja Shibuyas kompetens och erfarenhet. Vi ser till att du får den stöttning och kunnande som krävs för att få hela eller delar av din IT-miljö att samspela perfekt.

Du köper bara det du har behov av, oavsett om det är serverkapacitet, extern arkivering, resursförstärkning eller projektledning. Du väljer - vi levererar

Shibuya har lång erfarenhet av att leverera IT som tjänster där kraven är som allra högst. Flera av våra uppdragsgivare finns till inom bank-, industri-, handel- och offentlig sektor.

I samarbetet med våra kunder fokuserar vi på att säkerställa tillgänglighet, datakraft och lagring och tar fram specifika lösningar som följer affärsverksamheten både i upp- och nedgångar

Flexibla avtal som passar just er verksamhet i förändring

Kompetensresurser som kan engageras på timbasis, timbanksavtal eller fasta avtal

Drift- och supportavtal på alla generationer utrustning - samla allt i ett avtal och spara pengar

Vill du veta mer?

Många verksamheter har valt Shibuya för att förändra sitt sätt att leverera IT-tjänster. De är av olika storlek och inriktningar, men de har något gemensamt.

 

Det är att bygga ett långsiktigt partnerskap med en engagerad, kompetent och erfaren partner som kan hjälpa dem att förändra sin IT-miljö utan att ta risker.

 

Den partnern är vi på Shibuya. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans med våra kunder genomfört framgångsrika projekt.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB