Vår policy för hantering av personuppgifter

Shibuya Crossing AB levererar IT-infrastruktur- och programvarulösningar samt närliggande tjänster kring service-, support-, resurs- och teknikkonsulttjänster.

Information och marknadsföring till befintliga kunder och leverantörer
 

Shibuya Crossing AB sparar person-uppgifter i form av namn, företag och e-postadress i vårt register för kund- och leverantörskommunikation. Anledningen är att vi önskar kommunicera information kring lösningar, produktlanseringar, kundcase, inbjudningar till events och liknande via e-post, för den eller de leverantör(er) vi återförsäljer och/eller inkluderar i egen lösning. Eftersom en av Shibuya Crossing AB  roller är att aktivt informera och utbilda kunder kring nya och intressanta lösningar från oss, använder vi oss av personuppgifter.

 

Vi delar inte dina personuppgifter med våra leverantörer. Vi sparar ingen känslig data. Varje individ kan när som helst ta del av den information vi har sparat, tacka nej till vidare kommunikation från oss eller bli raderad ur vårt register för marknadskommunikation. Datainspektionen är tillsynsmyndighet.

 

Information och marknadsföring för rekrytering av nya kunder och leverantörer


Shibuya Crossing AB  sparar personuppgifter i form av namn, företag och e-postadress i vårt register för kund- och leverantörskommunikation för att presentera relevanta lösningar och erbjudanden för företag och organisationer med en verksamhet och profil som gör att vi bedömer att det finns ett berättigat intresse. Med relevanta lösningar och erbjudanden menar vi produkter, lösningar och tjänster från de leverantörer vi representerar och/eller från egen portfölj.


Vi delar inte dina personuppgifter med våra leverantörer . Vi sparar ingen känslig data. Varje individ kan när som helst ta del av den information vi har sparat, tacka nej till vidare kommunikation från oss eller bli raderad ur vårt register.

Datainspektionen är tillsynsmyndighet.

Policy kring separata samtycken


I samband med bland annat speciella aktiviteter, utbildningstillfällen och andra event behöver vi ibland samla in sk känsliga personuppgifter. Det handlar i de allra flesta fall om behovet av specialkost eller andra specifika preferenser. Det är viktigt att veta att Shibuya Crossing AB begär separata samtycken för att kunna hantera känsliga personuppgifter.

 

När event är avslutat raderar vi uppgiften. Om man inte kan acceptera att vi behandlar personuppgifter på detta sätt kan vi inte tillmötesgå exempelvis specifika önskemål om kost etc.

Policy för Cookies

 

Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

 

shibuyacrossing.se använder sig av båda typerna. Notera: Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares (Internet Explorer, Chrome, Firefox m fl) säkerhetsinställningar. Shibuyacrossing.se samlar inte in personuppgifter utan ditt samtycke på vår webbsida.

 

Datainspektionen är tillsynsmyndighet.

Villkor och kontaktinformation

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, kontakta oss på info@shibuya.se eller skicka oss mail till: Shibuya Crossing AB, Box 3015, 169 03 Solna - Sverige.

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, är du inbjuden att kontakta oss på info@shibuya.se eller skicka oss mail till: Shibuya Crossing AB, Box 3015, 169 03 Solna - Sverige

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretess-policy, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de publiceras på hemsidan.

 

Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB