Shibuya Enhanced Services

Addera en extra nivå med tjänster på din befintliga maskinparkShibuya Enhanced Services är en flexibel förberedd tjänst för att du som kund skall får kontroll över din maskinpark och programvara samt se till att du får den hjälp du behöver, när du behöver den, enligt dina villkor. Shibuyas erfarenhet av att felsöka och uppgradera ger dig en extra trygghet vid oplanerad och planerad händelse.

Via vår helpdesk kan vi ta emot elektroniska larm och felanmälningar dygnet runt, året runt för att hjälpa dig som en single point of contact emot leverantör som en tjänst.


Tjänsten kan levereras för maskiner både på serviceavtal som ett komplement eller som en fristående tjänst för maskiner utan serviceavtal, t ex vid en migration emellan generationer.


Extra kompetens på dina villkor

 • Höj servicenivåer på utrustning

 • Driftmöten

 • Regelbunden uppgradering av mikrokod

 • Workshops kring utrustning

 • Garanterade inställelsetider vid driftproblem

 • Assistans vid felanalys

 • Inventarie- och avtalshantering


Vad får du?

 • Single Point of Contact vid felanmälan

 • Uppgradera ditt serviceavtal

 • Support på äldre utrustningKontakta Dag och hans team - så hjälper vi dig till rätt lösning.

dag.windarp@shibuya.se___________________________________________________________________________________________

Om Shibuya Crossing

Shibuya Crossing i Tokyo är en av världens mest trafikerade korsningar. Men trots att tusentals passerar fyrvägskorsningen varje timme så fungerar det förvånansvärt väl. Vi upplever att många IT-ansvariga står i liknande korsningar, utan att ha full kontroll på alla mekanismer i samspelet mellan IT och verksamhet. Symboliken mellan vårt namn och vår fokus är tydlig - vi ser till att korsningen mellan IT och verksamhet fungerar i harmoni - precis som Shibuya Crossing. Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker. Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade. Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till kundens högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB