Shibuya Crossing expanderar i region väst – köper Datagiganten

Uppdaterad: 2 nov 2018


Shibuya Crossing tar nya steg och väljer nu att stärka sin närvaro på den svenska västkusten genom att köpa Datagiganten AB.

”Vi växer kontinuerligt inom drift och support och många av våra kunder har verksamheter runt om i landet,” säger Kjell Olsson, VD på Shibuya. ”Med förvärvet av Datagiganten kommer vi närmare våra kunder.”

Shibuya har under flera års tid expanderat både organiskt och via förvärv, och är starka inom systemintegration, datacenterinfrastruktur och konsulttjänster.

”Det här är frukterna av ett långsiktigt arbete med att skapa en stark kundnära kultur och utveckling av vårt tjänsteerbjudande,” säger Kjell Olsson. ”Datagiganten är en mindre, men mycket kompetent aktör som vi haft ögonen på länge och som kompletterar oss väl, så när möjlighet gavs var det inte mycket att fundera på.”

Placeringen på västkusten är strategiskt viktig för Shibuya. Den ökar möjligheten att ta mer omfattande serviceavtal i regionen, genom möjligheten att erbjuda lokala servicetjänster samt resurser som snabbt kan vara på plats.

”Vi har redan börjat föra diskussioner med kunder om de möjligheter som öppnas genom detta,” säger Kjell Olsson. ”Det känns enormt kul att nu också sätta upp skylten i Göteborgsregionen.”

___________________________________________________________________________________________

Om Shibuya Crossing

Shibuya Crossing i Tokyo är en av världens mest trafikerade korsningar. Men trots att tusentals passerar fyrvägskorsningen varje timme så fungerar det förvånansvärt väl. Vi upplever att många IT-ansvariga står i liknande korsningar, utan att ha full kontroll på alla mekanismer i samspelet mellan IT och verksamhet.


Symboliken mellan vårt namn och vår fokus är tydlig - vi ser till att korsningen mellan IT och verksamhet fungerar i harmoni - precis som Shibuya Crossing. Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade. Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till kundens högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB