Shibuya Capacity-on-Demand (IaaS)

De resurser du behöver, när du behöver det i din IT-infrastruktur


Shibuya Capacity on Demand (IaaS) är en flexibel konsumtionstjänst för att du som kund skall får kontroll över din it-infrastruktur med maskinpark och programvara. Istället för att investera i teknologier förser vi er med infrastruktur som ni brukar per månad.


Vi ser till att rätt utrustning finns för rätt behov och att generationer infrastruktur hanteras. Vår arkitektur bygger på IBM Software Defined Storage och IBM Power för såväl linux som AIX och i/OS.

Shibuyas erfarenhet av att designa, planera och hantera ger dig en extra trygghet vid oplanerad och planerad händelse. Vårt arbetssätt grundas på ITILs ramverk och vi använder processerna som stöd i vår leverans till er. Vår Delivery Manager planerar tillsammans med er de behov ni har samt övervakar trender för god kapacitetsplanering.

Via vår helpdesk kan vi ta emot elektroniska larm och felanmälningar dygnet runt, året runt för att hjälpa dig och vara som en kontaktpunkt (single point of contact) emot leverantörer av hårdvara.

Tjänsten kan levereras för både server, lagring, nät och backup. Tjänsten levereras tillsammans med serviceavtal för att säkra nyttjande. Detta gäller oavsett generation eller ålder.

 • Nyttjandebaserad leverans av infrastruktur i privat datacenter

 • Hög servicenivå på IT-miljö

 • Prissättning per månad och nyttjande

 • Flexibla alternativ vid förändrade behov

 • Löpande uppföljning och anpassning med schemalagda driftmöten

 • Servrar (inkl IBM Power), lagring, nätverk (WDM/Riverbed) samt backup

 • Inventarie- och avtalshantering

 • Kan kompletteras med fjärrdrift (OaaS)


Kontakta Dag hans team - så hjälper vi dig till rätt lösning

dag.windarp@shibuya.se

___________________________________________________________________________________________

Om Shibuya Crossing

Shibuya Crossing i Tokyo är en av världens mest trafikerade korsningar. Men trots att tusentals passerar fyrvägskorsningen varje timme så fungerar det förvånansvärt väl. Vi upplever att många IT-ansvariga står i liknande korsningar, utan att ha full kontroll på alla mekanismer i samspelet mellan IT och verksamhet. Symboliken mellan vårt namn och vår fokus är tydlig - vi ser till att korsningen mellan IT och verksamhet fungerar i harmoni - precis som Shibuya Crossing. Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker. Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade. Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till kundens högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB