Shibuya Backup Services

Säkra ditt data i en flexibel backuplösning
Shibuya Backup Services är en flexibel förberedd tjänst för att du som kund skall vara säker på att få en backuplösning som fungerar som ni har tänkt det både i teorin och i praktiken. Shibuyas erfarenhet av backuplösningar gör att vi kan erbjuda en flexibel skalbar lösning. Se till att få din backup antingen onsite, offsite eller både och.

Hyr licenserna separat eller som en del av tjänsten på månadsbasis.

Exempel på tjänster:

 • Shibuya Backup Appliance

 • Shibuya Flexible Backup

 • Shibuya Flexible Licensing

Vi stödjer alla marknadsledande virtualiseringslösningar, operativsystem, applikationer, databaser och självklart fysiska servrar, allt i en och samma lösning. Då vi ständigt är i tjänst och ser vad som händer i systemet, kommer vi direkt se och kunna rapportera på avvikelser, vilket höjer tillgängligheten och förmågan att kunna återskapa efter små eller stora incidenter.

Shibuya Backup Service anpassas efter era krav på backup- och restoreprestanda. Här varierar det mycket mellan olika verksamheter och vår lösning kan anpassas att antingen finnas lokalt i er datahall eller som en del i Shibuyas datacenter. Eller så kan det vara en kombination där backuper finns både lokalt hos Er och hos oss på Shibuya.


Vad ingår?

Som en självklar del av tjänsten ingår det att Shibuya tar ett helhetsansvar i hela flödet. Vi erbjuder en ”all inclusive” tjänst för backup och restore som inkluderar backupserver, programvara, lagringsyta, implementation, drift och förvaltning, utbildning, service och support, underhåll, övervakning samt en 24/7 Supportorganisation som tar hand om Er oavsett tid på dygnet.

Vår tjänst täcker in de flesta typer av virtualiseringslösningar, operativsystem, applikationer eller databaser Ni använder, ni får fri tillgång till all funktionalitet som stöds, t ex fritt antal on-line moduler för applikationer och databaser. Vi använder oss alltid av deduplicering för att slippa onödig trafik på nätverken mellan backupklient och backupserver/lagringsyta samt för att backuperna skall lagras så optimalt som möjligt.

Dedupliceringen möjliggör också att vi kan flytta backuper från kundens egen datahall till Shibuyas datacenter. Vi vet att det som skall säkerhetskopieras är ett rörligt mål och är under ständig förändring. I takt med förändringar kommer backupmiljön behöva förändras. Varefter ny funktionalitet inkommer i lösningen, kan ni självklart använda denna utan extra kostnad.


Backup som tjänst

 • Backup av ditt data

 • Centralt sparat data i säker miljö

 • Offsite lagring av data

 • Brand- och intrångssäker lokal

 • Flexibel tjänst, kan vara komplement till er existerande lösning

 • Schemalagda återläsningstester som tillval


Vad får du?

 • Betala efter utnyttjande

 • Flexibel lösning

 • Skalbar lösning (upp och ned)

 • Mångårig erfarenhet

 • Certifierad personal

Kontakta Dag och hans team - så hjälper vi dig till rätt lösning.

dag.windarp@shibuya.se___________________________________________________________________________________________

Om Shibuya Crossing

Shibuya Crossing i Tokyo är en av världens mest trafikerade korsningar. Men trots att tusentals passerar fyrvägskorsningen varje timme så fungerar det förvånansvärt väl. Vi upplever att många IT-ansvariga står i liknande korsningar, utan att ha full kontroll på alla mekanismer i samspelet mellan IT och verksamhet. Symboliken mellan vårt namn och vår fokus är tydlig - vi ser till att korsningen mellan IT och verksamhet fungerar i harmoni - precis som Shibuya Crossing. Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker. Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade. Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till kundens högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB