Nathalie har fokus på andra ettor och nollor

Uppdaterad: mar 9


På ett IT-företag blir det lätt fokus på den tekniska expertisen, alla de talanger som får system och olika typer av lösningar att fungera i kundernas organisationer. Men för att allt det ska funka så behövs det också en bra ekonomistyrning, och det är här Nathalie Nagy kommer in!

Som ekonomiansvarig på Shibuya tog hon över efter Eva, som haft rollen i många år. Men även om hon jobbat kortare än Eva så är hon långt ifrån ett oprövat kort. Hon har tidigare bland annat varit redovisningsansvarig på ett juridikföretag och har en civilekonomexamen i bagaget.

Vad är det roligaste med ditt jobb? ”Det är att man får kombinera den större helhetsbilden med att grotta ner sig i detaljer,” säger Nathalie Nagy. ”Med företag som Shibuya blir det också mer personligt där varje individ blir viktig, och det tycker jag är kul.”

Hur är intrycket av Shibuya? ”Trots att jag varit här relativt kort tid har jag fått en väldigt positiv bild av företaget och uppskattar den familjära stämningen. Folk är glada, seriösa och hjälpsamma, det är tydligt att man vill varandras bästa. Numera är vi en del av Pulsenkoncernen och för mig innebär det att vi blir ett ännu starkare team,” säger Nathalie.

Om Shibuya Crossing

Shibuya har förtroendet från ledande företag och organisationer i Sverige i olika branscher att säkerställa att deras infrastruktur är kostnadseffektiv, tillgänglig, skalbar och driftsäker.


Shibuya levererar praktiska och innovativa lösningar och tjänster, såväl kundunika som standardiserade.

Shibuyas dokumenterade erfarenhet kring affärskritiska miljöer säkerställer att resultaten lever upp till era högt ställda förväntningar - i varje led - i varje del.

Kontaktuppgifter

Kontorsadresser:
Stockholm
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna

Göteborg
Plantagegatan 7

413 05 Göteborg

+46 (0)8 446 58 90

info@shibuya.se

Shibuya 24/7 Support

För kunder med Shibuya Avtalssupport, ring eller kontakta oss enl nedan.
För generella serviceärenden eller förfrågningar, kontakta oss via mail nedan.

+46 (0)8 446 58 30

support@shibuya.se

Socialt
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Allianser

© 2018 Shibuya Crossing AB